Курсове по Английски език в EURO TARGET

Учебен център EURO TARGET организира курсове по Английски по системите New Headway и New English File на Оксфордския университет. Можете да изберете курс по Английски за възрастни или ученици спрямо нивото на владеене на Английски език. За определяне на конкретно ниво за обучение в курс по Английски език са разработени собствени тестове по Английски за всички нива ( Тестове ).

Учебната година в EURО TARGET започва в началото на месец октомври за всички английски курсове. Курсистите могат да избират различна продължителност на обучението по английски . (Програма). В началото на месец февруари можете да продължите обучението си в курсовете за Английски език в следващо ниво.  Трета възможност да посещавате английски курс имате от средата на месец май до края на месец юли.

Цената за едно ниво на обучение по Английски език за възрастни  е 200 лв за 100 учебни часа.

Издава се сертификат след всяко завършено ниво по Английски език (фирмата има одобрена от НАПОО програма).

Опитът ни, основан на работата със стотици хора през годините, ни показа, че не е възможно всеки да предвиди ежедневния си график за месеци напред. Налагат се командировки и отсъствия. За да избегнем пропускането на важен материал, за можете да поддържате ритъма си на учене и в такива случаи, сме предвидили възможност за наваксване на пропуснатите часове с друга група от същото ниво, но в различни дни. Не е необичайно курсист от вечерна група да „гостува“ в неделна група, за да чуе и упражни пропуснатото през седмицата. И обратно. Ако сте избрали курс през уикенда, но сте предвидили семеен празник, ние Ви очакваме в седмичните групи.

 

Новата година винаги провокира нашата креативност, изкушава с нови планове и идеи...Всички, които от 18 години стоим зад бранда EuroTarget, не спираме да експериментираме с учебните системи и с нови начини за поднасяне на материала, за да направим ученето на чуждия език по- приятно и ползотворно. Този сезон, за да отговорим максимално на нуждите и очакванията на нашите курсисти, ще комбинираме две от доказалите своята успеваемост системи на Oxford University: New Headway и New English File. Нива А1 и А2, като основополагащи фундаменталните езикови знания и умения, ще продължат да разчитат на богатата на упражнения и по- академична строгост на New Headway. Получените знания ще бъдат упражнени, осмислени и доразвити с по- фриволните, разговорно ориентирани учебници на системата New English File. След този творчески отдих отново се връщаме към нива B1 и B2 на New Headway, за да затвърдим научените фразови глаголи, идиоми и граматика. За да успяваме заедно!

 

Курс по разговорен английски- ново предизвикателство за завършилите ниво UPPER- INTERMEDIATE или ADVANCED!

В учебен център EURO TARGET можете да организирате знанията си, да преговорите и да проговорите с новите разговорни курсове. Концепцията за разговорен английски е подчинена на свободата на общуването. По предварително зададена тема от ежедневието споделяме мисли, впечатления, спомени, вицове и анекдоти, разбира се, на английски език. Много често в междучасието продължаваме разпалено да обсъждаме подробности по темата на чуждия език.

Ежедневността на темите предполага съпричастност от всички курсисти- всеки има свое мнение, разговорът се заплита и разплита във всички посоки. И неусетно разбираме, че вече не изпитваме толкова много трудности, когато се опитваме да разкажем или обясним, да попитаме за подробности, да бъдем разбрани. Тази спокойна, приятелска атмосфера предразполага и традиционно по- мълчаливите да се включат в разговорите.

Сред цялото „приказване“ нерядко си „открадваш“ интересен израз от съседа или от преподавателя, подсещаш се за употребата на някое позабравено глаголно време. А в работата по двойки блесват и театралните ни таланти- да поспориш със сервитьора за закъсняла поръчка, да върнеш развалена стока на продавача в кварталния магазин, да споделиш с тур агента плановете си за  мечтаната ваканция...Все полезни диалози :–)))

Разиграни сред взривове от смях!

 

Курс английски език по месторабота

Курс английски език по месторабота

Английски език на работното място

  • Обучение по Английски език в удобно за курсистите време.
  • Избор на учебна система по Английски език и ниво според нуждите на групата.
  • Сертификат след всяко завършено ниво по Английски език (фирмата има одобрена от НАПОО програма).
  • Вие определяте броя на курсистите в група.
  • Преференциална цена : 1200 лв. за 100 учебни часа.

Индивидуално обучение

За курсистите, които предпочитат индивидуалното обучение, е предвидена изключително гъвкава система за разпределяне на часовете- в удобно за Вас време, на място в учебния център, на работното място или у дома.

Вие създавате най- подходящия за Вашия работен ритъм график с възможност за увеличаване или намаляване на стандартния брой часове, предвидени за покриването на едно ниво. Изборът на система за обучение също е съобразен с Вашите индивидуални цели и темпо на работа.

Извън рамките на избраната учебна система имате възможност да упражнявате специфична лексика, подбрана конкретно според Вашата професионална терминология.

Индивидуалното обучение е изключително подходящо и за ученици, които имат нужда да наваксат пропуснат материал или да надградят изученото в училище в съобразени с училищната програма часове и с постигане на точно определени цели.

Вход

Бързи връзки

Партньори